Valentýnské menu

Kategorie Nezařazené Komentáře: Žádný komentář

Valentinské menu

Předkrm:
80g Tartar ze žlutoploutvého tuňáka s hruškovým carpacciem a avokádem,
se sezamovým olejem a tousty z bílého pečiva 198,-

80g Parmská šunka plněná pěnou z mozzarelly a sušených rajčat s grilovaným
červeným pomerančem a grilovanou sticky reis 169,-

Polévka:
Jemný humrový kréms černým lanýžem a koriandrem 86,-

Hlavní pokrmy:
200g Konfitované kachní prsíčko s restovanou zeleninou ratatouille
a pečenými batátovými čtvrtkami s tymiánem 279,-

200g Grilovaná filátka z čerstvého mořského vlka na jemném šafránovém risottu
s limetkovou emulzí 268,-

Dezert:
Crème brûlée 89,-

Napsat komentář