Pondělí 21.1. 2019

Polévky:

Drůbeží polévka s restovanou zeleninou, masem a nudlemi 37,-

Francouzská cibulačka s bílým vínem a krutónky z bílého pečiva 37,-

Dýňový krém s restovanou medovou šunkou a smetanou 37,-

Specialita dne:

240g Grilované čerstvé dančí kotlety, marinované v rozmarýnu s žampionovým ragů se smetanou

a pečenou bramborou s mladou cibulkou 199,-

Jídlo dne:

150g Ragů z dančí plece na červeném víně s šípkovým džemem a domácím perníkovým knedlíkem 157,-

150g Španělský ptáček z hovězího masa s jasmínovou rýží, nebo s domácím bramborovým knedlíkem

s karotkou 154,-

130g Thajské kari z hovězí roštěné se zeleninou, koriandrem, zázvorem a teriaki s jasmínovou rýží 159,-

150g Měkoučké hovězí líčko na červeném víně s domácí bramborovou kaší 154,-

150g Špikovaná hovězí svíčková na smetaně s brusinkami a domácím houskovým knedlíkem 147,-

150g Lehce pikantní maďarský hovězí guláš s domácími bramboráčky se slaninou na grilu 146,-

150g Anglická telecí játra na grilu s pečenými bramborovými plátky s rozmarýnem

a domácí tatarskou omáčkou 136,-

150g Pečená dančí roláda plněná masovou fáží s brusinkami s jemnou šťávou s listovým špenátem

a domácími bramborovými placičkami se škvarky 154,-

150g Smažené řízečky z vykostěného čerstvého králika s domácí bramborovou kaší

a okurkovým salátem 156,-

150g Steak z vykostěného kuřecího stehýnka na grilu, marinovaný v čerstvých bylinkách s restovanými

zelenými fazolkami se slaninou a cibulkou a šťouchaným bramborem s libečkem 148,-

150g Medailonky z čerstvé dančí kýty na grilu, marinované v čerstvém rozmarýnu s brusinkovou

omáčkou a pečenými bramborovými plátky s bylinkami 169,-

150g Pečená roláda z vykostěných králičích předečků, plněná masovou fáží s jemnou sýrovou omáčkou

a domácí bramborovou kaší 149,-

280g Těstoviny fusilli „Mafioso“ s kuřecím masem, zjemněné smetanou, sypané parmazánem 139,-

280g Trhaný salát s listy červené řepy, okurkou a rajčaty s dresingem ze zakysané smetany

a grilovanými kuřecími stripsy, bagetka 146,-

150g Filet z čerstvého okouna nilského na grilu s bazalkovým pestem a šťouchaným bramborem s libečkem, citrón 147,-