Pondělí 25.6. 2018

Polévky:

Hovězí polévka s restovanou zeleninou, játrovým knedlíčkem a nudlemi 37,-

Gulášová polévka 37,-

Boršč se zakysanou smetanou 37,-

Specialita dne:

230g Grilovaná čerstvá telecí kotleta, marinovaná v tymiánu se zeleninovým ratatouille z grilované zeleniny

a pečeným novým bramborem 219,-

Jídlo dne:

150g Smažené řízečky z vykostěného králika s domácí bramborovou kaší a rajčatovo-paprikovým salátem 165,-

150g Měkoučké hovězí líčko na červeném víně s domácí bramborovu kaší, nebo s jasmínovou rýží 149,-

150g Pečený moravský vrabec z telecí plece marinovaný v česneku, cibuli, kmínu a rajském protlaku

s listovým špenátem a domácím bramborovým knedlíkem s karotkou 142,-

200g Hovězí steak „Šarole“ na grilu, marinovaný v bylinkách s restovanými zelenými fazolkami se slaninou

a šťouchaným bramborem s libečkem 184,-

280g Lehce pikantní hovězí kotlíkový guláš s klobáskou, paprikami a bramborem, podávaný v litinovém

kotlíku s pečivem 148,-

150g Anglická telecí játra na grilu s pečenými bramborovými plátky s rozmarýnem a domácí tatarskou

omáčkou 142,-

150g Špikovaná hovězí svíčková na smetaně s brusinkami a domácím houskovým knedlíkem 159,-

200g Pečené nadívané telecí hrudí masovou fáží s jemnou telecí šťávou, šťouchaným bramborem s libečkem

a rajčatovo-paprikovým salátem 149,-

150g Pečený měkoučký telecí špalík, balený v domácí uzené slanině s houbovou omáčkou a domácími

brambvorovými placičkami se škavarkami na grilu 156,-

130g Thajské kari z hovězí roštěné a vepřové panenky se zeleninou, chom-sum, hoi-sin a jasmínovou rýží 152,-

150g Smažený řízek z krůtích prsou s domácím bramborovým salátem a citrónem 156,-

150g Medailonky z vepřového karé (kotleta bez kosti) na grilu, marinované v bylinkách s volským okem

a pečenými bramborovými plátky s rozmarýnem 149,-

150g Steak z krůtích prsou na grilu s pomodoro omáčku a domácími steakovými hranolkami 152,-

280g Staročeská míchanice z pečeného vepřového masa s opečeným knedlíkem, kysaným zelím, šťávou

a vídeňskou cibulkou (Výborné jídlo z jedné pánve) 147,-

1ks Pečené uzené krůtí stehýnko, uzené v domácí udírně s domácími bramborovými haluškami se špenátem

a vídeňskou cibulkou 156,-

150g Pečené vykostěné krůtí stehno na másle s meduňkou s domácí bramborovou kaší a dušenou karotkou

se smetanou 152,-

280g Trhaný salát s rajčaty, ředkvičkami, paprikou, bulgurem, dresingem ze zakysané smetany a kousky vykostěného pečeného králika, bagetka 149,-

280g Špagety quattro-formaggi s králičím masem, sypané parmazánem 152,-

150g Filet z čerstvého pstruha na grilu s bazalkovým pestem a šťouchaným bramborem s libečkem, citrón 148,-