Speciální víkendové menu

21. – 22.9. 2019

(Maso pochází ze soukromého chovu a farmy p. Bareše z Lužce nad Cidlinou)

Předkrmy:

80g Tartar z čerstvého jesetera s koriandrem, mladou cibulkou, parmazánem,

rukolovým salátkem a toasty z bílého pečiva 157,-

200g Nakládané domácí houby na kyselo s česnekovou bagetkou 121,-

Polévka:

Staročeská zelná polévka s opečenou klobáskou, bramborem a smetanou 52,-

Pro naše malé hosty:

Telecí plec ve smetanové omáčce na paprice s těstovinami fusilli, nebo s jasmínovou rýží 80g/85,-

150g/174,-

Smažené řízečky z vykostěných hřbetů z králika s domácí bramborovou kaší a okurkovým salátem 80g/98,-

150g/196,-

Hlavní pokrmy:

150g Smažený vídeňský řízek z telecí kýty s domácím bramborovým salátem a citrónem 198,-

150g Segedínský guláš „Speciál“ z telecí plece s kysaným zelím, smetanou a domácím špekovým knedlíkem 175,-

200g Steak z telecí kýty na grilu, marinovaný v bylinkách s omáčkou se zeleným pepřem

a pečenou bramborou 249,-

200g Pečené měkoučké nadívané telecí hrudí masovou fáží s telecí šťávou, šťouchaným bramborem s libečkem

a rajčatovým salátem 177,-

150g Pečený špalík z telecí kýty, balený v uzené slanině s listovým špenátem se smetanou

a domácími bramborovými placičkami se škvarky na grilu 179,-

150g Anglická telecí játra na grilu s pečenými bramborovými plátky s bylinkami

a domácí tatarskou omáčkou 154,-

250g Čerstvé telecí kotletky na grilu, marinované v tymiánu s houbovou omáčkou a pečenými bramborovými

plátky s bylinkami 249,-

150g Pečená čerstvá jehněčí plec na česneku s listovým špenátem a domácím špekovým knedlíkem,

nebo s bramborovým knedlíkem s karotkou 196,-

200g Medailonky z čerstvé jehněčí kýty na grilu s restovanými zelenými fazolkami se slaninou

a šťouchaným bramborem s libečkem 246,-

200g Pečená roláda z vykostěného jehněčího hrudí, plněná masovou fáží se špenátem a domácí bramborovou

kaší a okurkovým salátem 185,-

250g Čerstvé jehněčí kotletky na grilu, marinované v bylinkách s restovanými zelenými fazolkami se slaninou

a pečenými bramborovými plátky 248,-

150g Filet z čerstvého jesetera na grilu s bazalkovým pestem a šťouchaným bramborem s libečkem, citrón 199,-

150g Steak z krůtích prsou na grilu s pomodoro omáčkou a jasmínovou rýží 189,-

150g Filet z čerstvé bílé tresky na grilu s domácí bramborovou kaší a okurkovým salátem, citrón 189,-

280g Italské tortellini se šunkou a sýrovou omáčkou z gorgonzoly, sypané parmazánem 175,-